Teknoloji

Samsung Yapay Zekaya Özel Tasarlanmış İlk Tabletleri Galaxy Tab S10 Serisini Tanıttı

Samsung Electronics, yapay zekaya odaklanan ilk tablet serisi Galaxy Tab S10 Ultra ve Galaxy Tab S10+’ı teknoloji severlerle buluşturdu. Yenilikçi tasarımı ve geliştirilmiş yapay zeka özellikleri ile dikkat çeken Galaxy Tab S10 serisi, hem üretkenliği artıran hem de eğlenceyi destekleyen fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Dynamic AMOLED 2X ekran teknolojisi ve kutu içeriğinde yer alan S Pen ile Galaxy Tab S10, kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Üstün Performans ve Yapay Zeka Destekli Asistanlar

Galaxy Tab S10 serisi, güçlü MediaTek Dimensity 9300+ işlemcisi ile yapay zeka asistanlarını optimize ederken, klavyeli mousepadli kılıftaki özel Galaxy AI Tuşu sayesinde bu özelliklere kolay erişim imkanı sunuyor. Tabletlere entegre edilen Not Asistanı ve Çizim Asistanı gibi uygulamalar, yaratıcı ve verimli bir deneyim sağlarken, yapay zeka destekli 3 Boyutlu Harita Görünümü, ev yönetimini de kolaylaştırıyor.

Güçlü Donanım ve Dayanıklılık

Galaxy Tab S10 Ultra, 14,6 inçlik Dynamic AMOLED 2X ekranıyla açık havada dahi net ve canlı görüntüler sunarken, Galaxy Tab S10+ ise 12,4 inçlik ekranı ve IP68 sertifikası ile toz ve suya dayanıklılık sağlıyor. Gelişmiş Armor Aluminium tasarımı ile sağlamlığı artırılan seride, Air Command with AI teknolojisi ile menüler arasında hızlı geçiş yapılabiliyor.

Entegre Ekosistem ve Yaratıcı Özellikler

Galaxy Tab S10 Serisi, Samsung’un geniş ekosistemi ile uyumlu çalışarak SmartThings aracılığıyla tüm bağlı cihazların yönetimini kolaylaştırıyor. Üçüncü taraf uygulamalarla entegre olarak daha zengin bir kullanıcı deneyimi sunan seride, Circle to Search özelliği ile ekranda görülen her şey üzerinde arama yapılabiliyor ve metinler anında tercüme edilebiliyor.

Galaxy Tab S10 Serisi, Gri ve Gümüş renk seçenekleriyle 4 Ekim’de satışa sunulacak. Daha fazla bilgi için Samsung’un resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aslan Furkan Özdemir

TeknoPiyon.com'un sahibi. Üniversite öğrencisi, Account Executive ve içerik üreticisiyim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu