Oyunlar

Stardew Valley 1.6 Güncellemesinin Konsol ve Mobil Versiyonunun Çıkış Tarihini Onayladı

Stardew Valley ‘nin büyük 1.6 güncellemesi, oyuncuların mayonez içebilme yeteneği de dahil olmak üzere birçok yeni özelliği tanıtıyor. Konsol ve mobil versiyonun çıkış tarihi 4 Kasım olarak belirlendi.

stardew valley

Bu güncelleme, bir süredir PC’de mevcut. Barone, konsol ve mobil sürümle ilgili bir gönderide, her zaman önce PC’de yayın yaptığını çünkü bunun “kritik hataların (örneğin, kaydetmeyi bozma) olmadığından emin olmak için bir tür ‘beta testi’ işlevi gördüğünü” belirtti. Barone, bu tür hataların konsollarda “çok daha büyük bir sorun” olduğunu ve düzeltilmesinin daha uzun sürdüğünü ifade etti. Ancak, gecikmenin bu kadar uzun olmasını hiç istemediğini de ekledi.

Stardew Valley yaratıcısı, oyuncuların mevcut kaydetme dosyalarında güncellemeye dahil edilen neredeyse tüm yeni özelliklerden faydalanabileceğini, fakat yeni bir çiftlik başlatmak isteyenlerin bu güncellemenin “yenilikler için ideal bir zaman” olacağını düşündüğünü belirtti. Barone, güncelleme 1.6’daki bazı yeni özelliklerin oyunun birinci yılında farklı olduğunu, ikinci yıldan itibaren değiştiğini de vurguladı. Ayrıca, yeni bir çiftlik başlatmanın her zaman eğlenceli olduğunu söyledi.

nintendo stardew valley

Geçen ay, Barone oyunculara güncelleme 1.6’yı mobil ve konsollar için hazır hale getirmek için yoğun bir şekilde çalıştığını garanti etti. Aslında, “Stardew 1.6’yı bitirmeye kendini o kadar adadı ki”, bir süredir yeni oyunu olan Haunted Chocolatier ile ilgilenmediğini açıkladı.

haunted chocolatier

Haunted Chocolatier ilk kez 2021’de tanıtıldı. Bu oyunun sevimli bir tanıtım videosu, korkutucu çikolata yapma, canavarları alt etme ve küçük kasaba yaşamı temalı rol yapma oyununu gösteriyordu. Bu yılın başlarında, Barone, Haunted Chocolatier’ın çıkışı konusunda “çok fazla baskıdan endişe duymadığını” belirtti ve “zamanında çıkan kötü bir oyundan daha iyi olan gecikmiş bir oyunun daha iyi olduğunu” vurguladı.

Sizce Haunted Chocolatier nasıl bir deneyim sunacak? 1.6 güncellemesiyle ilgili beklentileriniz neler?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu